Real menja strategiju oko Mbapea, PSŽ pružio ruku pomirenja!

14.11.2021

12:10

0

Autor: 24sedam

„Kraljevski klub“ odlučio da smanji pritisak, Francuz se još nećka

Real menja strategiju oko Mbapea, PSŽ pružio ruku pomirenja!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Posle višemesečne ogromne tenzije na relaciji Pariz – Madrid, deluje da je došlo vreme za smirivanje strasti. Izgleda da su čelnici PSŽ i madridskog Reala shvatili da su „nož i pogača“ u rukama Kilijana Mpabea te da nema previše svrhe da narušavaju, do ovog leta, veoma dobre međusobne odnose.

- Još ne znam svoju budućnost. U Parizu sam, gradu u kojem živim pet izuzetnih godina, uživajući u svakom trenutku. Nastavljam tako, ovde postoje velike mogućnosti i dešavaju se važne stvari – kazao je Mbape posle demoliranja Kazahstana u finišu kvalifikacija za SP (8:0, uz četiri njegova gola).

„As“ piše da su PSŽ i Real odlučili da „zakopaju ratne sekire“, posle odluke prvog čoveka „kraljevskog kluba“ Florentina Pereza da prestane sa medijskim pritiskom na francuskog reprezentativca, i tako, indirektnom, ostavi koliko toliko prostora rukovodstvu „svetaca“ za poslednji pokušaj dogovora sa Mbapeom oko produžetka saradnje, koja ističe narednog leta.

PSŽ će, prema saznanjima madridskog lista, do kraja decembra pokušati da ubedi sjajnog napadača da ostane na „Parku prinčeva“, a ukoliko do kraja godine u tome ne uspe, španski velikan će već u januaru potpisati predugovor sa Mbapeom i početi da sprema crveni tepih za dolazak jednog od najboljih fudbalera današnjice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike