Delije, lepo je slaviti Evropu, a koliko će vas doći na Radnik? Katai zove navijače na novu borbu za bodove

11.12.2021

12:17

0

Autor: 24sedam

Vezista crveno-belih najavljuje utakmicu 20. kola Superlige

Delije, lepo je slaviti Evropu, a koliko će vas doći na Radnik? Katai zove navijače na novu borbu za bodove
20211104npKatai2 - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde, baš kao i navijači srpskog šampiona, i dalje su pod utiskom istorijskog uspeha u Ligi Evrope.

Ali vremena za slavlje nema. Već u ponedeljak crveno-bele očekuju novi izazovi. Mora se ponovo na teren, mora se nastaviti bitka za odbranu titule prvaka Srbije.

Crvena zvezda u ponedeljak (18.00) dočekuje Radnik, ništa osim pobede ne dolazi u obzir, a junak duelu sa Bragom u Portugalu, strelac zlata vrednog gola, Aleksandar Katai želi da vidi podršku navijača na tribinama.

- Znam da je aktuelna priča oko uspeha koji smo napravili u Evropi i da bi svi da čuju što više u vezi toga, ali iskreno mene više zanima koliko ćemo publike imati protiv Radnika. Nama ta podrška mnogo znači, izgaramo na terenu, borimo se svim srcem, postižemo uspehe, kao što je ovaj istorijski i najveća nagrada nam je kada ima što više publike na Marakani. Zato želim da vidim koliko će ih biti ovoga puta, jer svaki gledalac je nama značajan - poručio je Katai.

Jedan do najboljih fudbalere crveno-belih naglasio je emociju koju nosi klub iz Ljutice Bogdana, pa podsetio da će ulaz na utakmicu sa Radnikom biti besplatan.

- Mi igramo i borimo se za Zvezdu zbog njenih navijača, da bi oni mogli da uživaju u tome na stadionu i očekujem da će zbog toga i doći. Ovo je poslednji meč jeseni na našem terenu, vidim da jeklub omogućio besplatan ulaz. Mi smo dali maksimum i nastavićemo da se borimo za Zvezdu i ubuduće, ali sve je mnogo lakše kada je podrška na tribinama. Zato ponavljam još jednom, bitno je koliko će navijača biti u ponedeljak jer smo tako najjači i samo tako možemo do novih uspeha. Hajde da vidimo koliko će nas biti protiv Radnika, zvezdaši dođite - istakao je Katai.

Fudbaleri Crvene zvezde se posle 19 kola nalaze na drugom mestu sa tri boda manje od vodećeg Partizana, pa im svaka utakmica dođe kao finale. Prava na kiks nemaju, a do pobede će lakše uz pune tribine.

Superliga, 20. kolo

Subota:

Radnički 1923 - TSC 13.00

Radnički Niš - Čukarički 15.00

Kolubara - Proleter 17.00

Nedelja:

Novi Pazar - Voždovac 14.00

Mladost - Napredak 14.30

Vojvodina - Spartak 16.00

Ponedeljak:

Metalac - Partizan 15.45

Crvena zvezda - Radnik 18.00

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike