Delije napravile spektakl na Marakani: Baklje, vatromet, ovacije Stankoviću i ekipi, a na kraju je Kanga imao šou (FOTO/VIDEO)

10.12.2021

16:13

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli stigli iz Portugala

Delije napravile spektakl na Marakani: Baklje, vatromet, ovacije Stankoviću i ekipi, a na kraju je Kanga imao šou (FOTO/VIDEO)
Untitled11 - Copyright Printscreen/YouTube

Navijači Crvene zvezde dočekali su ekipu koju predvodi Dejan Stanković, a koja je u četvrtak izborila direktan plasman u osminu finala Lige Evrope.

Doček je organizovan na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić". Kada je izašla ekipa, sa tribine je "grmelo". Orio se "Đurđevdan", "Da se vrati slavni dani...", a onda se začulo i "Stanković Dejan, jedan je Stanković Dejan...".

Sve je praćeno bakljama i vatrometom iznad Ljutice Bogdana. Baklje su bile u rukama navijača, ali i pojedinih fudbalera koji su pratili navijače.

Na kraju je i Gelor Kanga izveo svoj čuveni salto.

Pre toga, navijači su sa tribina skandirali njegovo ime. Omaleni Gabonac se izuo i napravio salto, kao kada se raduje, posle gola.

Time je i okončan "program". Podsetimo, već u ponedeljak crveno-beli će dočekati Radnik u pretposlednjoj utakmici Superlige za ovu sezonu.

Posle toga sledi utakmica sa TSC-om u gostima, a zatim i zimska pauza. Početak priprema je zakazan za polovinu januara.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike