Zvezda časti navijače! Ulaz na duel sa Radnikom je besplatan, ali samo uz jedan uslov

10.12.2021

13:03

0

Autor: 24sedam

Utakmica je na programu u ponedeljak

Zvezda časti navijače! Ulaz na duel sa Radnikom je besplatan, ali samo uz jedan uslov
20211024mmDelije03 - Copyright MN Press

Posle uspešno obavljenog posla u grupnoj fazi Lige Evrope, fudbaleri Crvene zvezde se okreću utakmicama u Superligi Srbije. Do kraja polusezone i kalendarske godine, ekipa Dejana Stankovića će odigrati još dve utakmice.

U ponedeljak (18:00) na stadion "Rajko Mitić" će doći Radnik, a uprava prvaka Srbije spremila je iznenađenje. Ko bude došao sa šalom, biće mu dozvoljen besplatan ulaz.

- Navijači našeg trofejnog tima su pokazali sjajan odziv ove sezone i konstantno davali vetar u leđa igračima na terenu. Ceo stručni štab, kao i fudbaleri neprestano ističu koliko znači podrška sa tribina, koja uvek daje dodatan motiv i budi poseban naboj na terenu.

"Delije" su pokazale sjajne reakcije i veliko oduševljenje nakon plasmana u osminu finala Lige Evrope, a upravo zbog velike vernosti i neprestane podrške, Zvezda je rešila da se zahvali navijačima besplatnim ulazom na "Marakanu" na meč protiv Radnika iz Surdulice koji je na programu u ponedeljak od 18 časova. Iako će vreme u ponedeljak biti nešto hladnije, verujemo da će navijači doći u velikom broju i ponovo pokazati da su najbolji širom Evrope i sveta! Ono što bi trebalo napomenuti da će ulaz biti besplatan uz šal - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Posle duela u Beogradu sledi i gostovanje TSC-u, a onda i zimski odmor.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike