Već je viđen u Humskoj, ali… Partizanovo dete tvrdi: Zvanične ponude nema!

10.12.2021

19:20

0

Autor: 24sedam

Srpski vezista bodrio crno-bele protiv Anortozisa

Već je viđen u Humskoj, ali… Partizanovo dete tvrdi: Zvanične ponude nema!
20190403mmStojan03 - Copyright MN Press

Jesenji deo sezone se bliži kraju, samim tim sve su učestalije priče o zimskoj fudbalskoj pijaci na Starom kontinentu. S obzirom da je Partizan u četvrtak overio evropsko proleće, navijači crno-belih s nestrpljenjem očekuju da vide da li će i ko pojačati tim Aleksandra Stanojevića u pohodu za nastvak takmičenja u Ligi konferencija, kao i borbi sa Crvenom zvezdom za nacionalni tron.

U Humskoj su dosad bili prilično „zaključani“ po pitanju aktivnosti tokom januara, a jedno od retkih imena koje se nešto konkretnije dovodilo u vezu s Partizanom jeste Luka Stojanović.

Dete crno-belih je slobodno u izboru nove sredine posle rastanka sa Čikagom, a slobodno vreme do pronalaska novog angažmana iskoristio je kako bi ispratio okršaj Partizana i Anortozisa (1:1) u poslednjem meču grupne faze novoformiranog UEFA klupskog takmičenja.

Njegovo prisustvo u jednoj od loža na stadionu u Humskoj, kiparski mediji su iskoristili da ga ispitaju o planovima za bližu budućnost, zainteresovani pre svega da li postoji mogućnost da se vrati u njihov fudbal, gde je od 2014. do 2017. godine igrao za Apolon iz Limasola.

- Priča se o Partizanu, kao i o timovima iz drugih zemalja. Ali, zvanične ponude zasad nema. S Kipra ima nekih telefonskih poziva, ali ništa ozbiljno. Videćemo, tražim najbolju opciju i nadam se da ću je pronaći – kazao je Stojanović za kiparski „Goal“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike