Stanojević se slomio i opleo po navijačima: Užasno se osećam, ne znam da li mi i zaslužujemo titulu!

09.12.2021

20:41

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana „otvorio dušu“ posle Anortozisa

Stanojević se slomio i opleo po navijačima: Užasno se osećam, ne znam da li mi i zaslužujemo titulu!
stanojević - Copyright MN Press

Partizan je izborio zimovanje u Evropi, ali ni to nije donelo mir u Humsku. Izuzetno turbulentna polusezona se bliži kraju, iako su rezultati koje su ostvarili izabranici Aleksandra Stanojevića na više nego zadovoljavajućem nivou, s obzirom da učinak u Evropi i na domaćoj sceni, gde su lideri šampionata.

Ipak, temperamentnom treneru „valjka“ zasmetao je odnos publike prema ekipi u izuzetno važnoj utakmici protiv Anortozisa (1:1), zvižduci pojedinim igračima i porukama sa tribina koje nemaju previše dodirnih tačaka sa dešavanjima na terenu.

Zbog toga je posle meča Stanojević žestoko opleo po delu Partizanove publike.

- Užasno se osećam, ne znam da li mi i zaslužujemo titulu, da li treba uopšte da ostanem u klubu. Na šta to liči da od prvog minuta ide negativna atmosfera, posle prve greške kreću loši komentari. Kome, zašto? Dečaci pogrešili, umesto podrške kreće negativa - rekao je Stanojević i u dahu nastavio:

- Šta treba, da se ulagujem navijačima, da pričam kako su sjajni?! Neću, bre, onaj Urošević igra ćopav, neće da izađe, hoće da se bori. Oni zaslužuju titulu? Ne, neću da se borim, ako si navijač Partizana onda si došao da nas bodriš. Šta mene briga, ko je uprava, ko vodi državu, došao si da navijaš za ovaj sveti klub. Neću da im se ulagujem, baš me briga ako će da mi zvižde. Neka dođu da mi zvižde. Sramota! Hoćemo titulu, a dođe nas 500 na utakmicu!

Otkrio je Stanojević i pomalo zastrašujuće detalje sa treninga na kojem je pozlilo Rikardu Gomešu, koji zbog toga nije bio ni u protokolu za večerašnji meč.

- Rikardo se jutros samo srušio. U datom trenutku to je bila jedna užasna situacija. Marko je sa druge strane stasao u ozbiljnog igrača, slobodno ga hvalite, jer zaslužio je, bio je stalno opasan po gol, držao je loptu, želeo da igra. Grupa je bila izjednačena, nije to bila laka grupa. Nije se baš lako prolazilo u evropsko proleće, ali sada možemo biti ponosni jer smo obezbedili dolazak jednog jakog rivala - dodao je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Uskoro opširnije na 24sedam.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike