Stanojević ponosan na ekipu: Proleće je opet ovde!

09.12.2021

19:56

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih prezadovoljan ostvarenim rezultatom

Stanojević ponosan na ekipu: Proleće je opet ovde!
0MET9677 - Copyright MN Press

Evropski fudbal će se i na proleće igrati u Humskoj. Partizan je na Topčiderskom brdu igrao 1:1 sa kiparskim Anortizisom u poslednjem meču grupne faze Lige konferencija i tako izborio mesto u šesnaestini finala novoformiranog UEFA takmičenja, gde ga čeka jedan od trećeplasiranih timova iz Lige Evrope.

- Prezadovoljan sam igračima. Momci su pokazali izuzetan karakter po teškom terenu. Psihološki, rezultat koji te vodi dalje, treba izdržati sve ovo, uz sve probleme koje smo imali. Ponosan sam na momke, proleće je opet ovde. Presrećan sam – rekao je posle meča za TV Arena sport“ Aleksandar Stanojević, koji je imao samo reči hvale za mladog Marka Milovanovića, koji je večeras postigao prvenac u evropskim takmičenjima.

- Nije samo što je dao gol, danas je bio izvanredan. Nosio je igru, primao je igru. Svaka mu čast. Sjajan je.

Istakao je Stanojević da ga rival nije iznenadio.

- Teška utakmica, to su Kiprani. Tu smo, mi smo tamo pobedili. Teško je pobeđivati u Evropi, sve je to slično. Ponosan sam što smo prošli i što smo ih izbacili u direktnom duelu.

Temperamentni strateg je večeras ušao u istoriju Partizana kao trener sa najviše evropskih utakmica (31).

- Jesam ponosan, ali ne razmišljam o tim stvarima. Ponosan sam na momke koji su imali tešku polusezonu, koji su prvi na tabeli, koji su doneli proleće. Svaka im čast – završio je Stanojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike