Rangnik dovodi u Junajted svoje čedo iz Red Bula, Matić mora ozbiljno da se zabrine za status

30.11.2021

12:07

0

Pojačava se vezni red, gde postoje najveći problemi

Rangnik dovodi u Junajted svoje čedo iz Red Bula, Matić mora ozbiljno da se zabrine za status
rangnik - Copyright Profimedia

Novi menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik naciljao je prvo pojačanje za zimski prelazni rok. Prema britanskom Tajmsu "crveni đavoli" će krenuti u obnovu tima od pozicije zadnjeg veznog na koju će stići Rangnikov bivši fudbaler iz Red Bula Amaduo Hajdara.

Ovaj 23-godišnji fudbaler iz Malija afirmisao se u Red Bulu Salcburgu, da bi se na poziv Rangnika preselio u lajpcišku ispostavu "crvenih bikova" Vezista Malija je skupio 95 mečeva u Bundesligi i postigao je deset golova.

 

 

Takođe, upisao se protiv Junajteda u utakmici Lige šampiona prošlog decembra. Veruje se da Hajdara ima klauzulu u ugovoru od 39 miliona evra koja bi ga oslobodila obaveza prema nemačkoj ekipi, a taj podatak sasvim sigurno mnogo dobro zna i Rangnik koji je učestvovao u njihovom sastavljanju kao sportski direktor.

Dolazak Hajdare stvorio bi višak u ekipi sa Old Traforda, jer za istu poziciju konkurišu Mektomini, Fred, Doni van de Bek, pa i Nemanja Matić, a njihov učinak nije zadovoljavajući, čak i poražavajući.

Rangnikova radna dozvola još nije završena, pa će protiv Arsenala najverovatnije ekipu voditi Majkl Kerik. Očekuje se da će pored aut linije Nemac biti za utakmicu protiv kristal Palasa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike