Junajted dovodi biznismena, nevidiljivu ruku kapitala: Bivši predsednik Lokomotive očajan što je Nemac ostavio svoje ljude u klubu

25.11.2021

18:19

0

Nikolaj Naumov veruje da će Rangnik i dalje vladati Moskovljanima

Junajted dovodi biznismena, nevidiljivu ruku kapitala: Bivši predsednik Lokomotive očajan što je Nemac ostavio svoje ljude u klubu
Copyright Profimedia

Ralf Rangnik odlazi na Old Traford i ostavlja Lokomotivu da je vode njegovi ljudi dok on bude pokušavao da vrati posrnulog giganta na pravi put.

Ipak, ponosni Rusi ne mogu da pobegnu od osećaja da su žestoko izigrani od Nemca. Doašo je za platu od pet miliona evra, postavio je još Tomasa Corna kao direktora, doveo nekoliko problematičnih pojačanja u klub i na kraju uspeo da natera Marka Nikolića da napusti klub kako bi umesto njega doveo Markusa Gisdola.

Bivši predsednik Lokomotive Nikolaj Naumov nije iznenađen ovakvim raspletom saradnje sa Rangnikom.

- Rangnik je fudbalski biznismen i trgovac, što više zemalja i sfera pokriva, više zarađuje. Nema čemu da se čudite. Ostaviće svoje ljude u Lokomotivi i oni će raditi. On misli da je to u redu. Pa da, došao sam, zaradio ovde, ostavio ljude i otišao. Corn i ekipa će ostati, radiće svoj posao, a on će savetovati. Rangnik sve može da podnese, nevidljiva ruka kapitala u fudbalu. Sada će dovesti igrače u Englesku, poslaće ih i ovde. Ponavljam, što više zemalja pokriva, to bolje - rekao je sa neskrivenom ironijom bivši prvi čovek Lokomotive.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike