Ronaldo, parkiraj "zverke" u garažu i budi deo Junajteda: Rangnik zabranio igračima privatne automobile

30.11.2021

08:56

0

Autor: 24sedam

Nemac počeo sa specifičnim radom sa željom da giganta iz Mančestera vrati na stare staze

Ronaldo, parkiraj "zverke" u garažu i budi deo Junajteda: Rangnik zabranio igračima privatne automobile
profimedia-0613949348 - Copyright Profimedia

Nemački fudbalski stručnjak Ralf Rangnik počeo je svoj mandat na mestu menadžera Mančester junajteda i za početak uveo nekoliko radikalnih promena.

Tanjug/AP Photo/Jens Meyer
 

"Otac" modernog nemačkog fudbala, čovek koji je među najzaslužnijima za karijere brojnih trenera, poput Tomasa Tuhela i Jirgena Klopa, na klupi Junajteda će provesti pola godine, a onda će postati konsultant.

Došao je da zaustavi propadanje engleskog giganta i da pokuša da ga vrati na stare staze, a naveliko se priča da se to fudbalerima baš i neće svideti. Navodno ih čekao "pakao", kako na treninzima, tako i u delu života koji nije isključivo vezan za fudbal.

Čuvena nemačka disciplina odraziće se na sve igrače sa Old Traforda, a prva zabrana je već stigla. Nijedan fudbaler više ne može da se vozika svojim automobilom i tako dolazi na treninge. Svi će voziti isključivo vozila kompanije koja je glavni sponzor kluba.

Bez dileme će ovo pogoditi brojne igrače, a možda najviše Kristijana Ronalda, koji u svom vlasništvu ima automobile vredne više od 20 miliona evra. Portugalac je dosad na treninge dolazio svojim "zverkama", a ubuduće će morati da ih ostavlja u garaži i vozika se istim automobilom kao i ostali saigrači.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike