Zvezda ima problem: Dioni nije igrao, samo on zna zašto!

25.11.2021

21:38

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli slavili minimalcem

Zvezda ima problem: Dioni nije igrao, samo on zna zašto!
20210803mmDioni07 - Copyright MN Press

Crvena zvezda je pobedila Ludogorec u meču Lige Evrope. Gol Mirka Ivanića je bio dovoljan za prvo mesto u grupi, ali još ništa nije gotovo. O svemu će odlučivati poslednje kolo u kojem će prvak Srbije gostovati Bragi.

Iako su na stadionu "Rajko Mitić" upisana tri boda, šef struke Dejan Stanković je uoči meča imao kadrovskih problema. Nije mogao da računa na sve igrače, iz nekoliko razloga.

- Mislim da je ovo jedna od boljih takmičarskih utakmica Crvene zvezde koju je odigrala na svom stadionu. Dosta kadrovskih problema, ali smo govorili da to nikada ne treba da bude izgovor kada je Zvezda u pitanju. Svi su prvotimci i svi jednako zaslužuju da igraju što se videlo večeras na terenu - kazao je Stanković, a zatim krenuo taksativno.

- Katai je igrao 45 minuta sa temperaturom 38, Rodić takođe preko 38, Sanogo je bio spreman 40 posto i prihvatio je da uđe, Falko je na 60 posto, Nikolić nije mogao da igra, Živković sa povredom mišića, Dioni iz njemu poznatih razloga, iskuljučenja i kazne - objasnio je Stankovi, a na dodatno pitanje u čemu je problem sa Dionijem kratko rekao.

- Ne znam šta je konkretno. Pričamo o Ludogorecu i momcima koji su zaslužili da budu pomenuti.

Ostaje da se vidi šta će biti sa napadačem koji je došao letos i od koga se mnogo očekivalo. Inače, večeras ga nije bilo ni u protokolu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike