Bugari obećali Zvezdi: I protiv Danaca ćemo ići na pobedu!

25.11.2021

20:43

0

Autor: 24sedam

Tim iz Razgrada je poražen u Beogradu

Bugari obećali Zvezdi: I protiv Danaca ćemo ići na pobedu!
22 - Copyright MN Press

Ekipa Ludgoreca je na gostovanje Crvenoj zvezdi došla sa mnogo optimizma. Ipak, gol Mirka Ivanića je osujetio planove bugarskog tima koji je poslednji na tabeli i nema šanse za evropsko proleće.

Međutim, u poslednjem kolu, 9. decembra će se odlučivati koji će od timova u nokaut fazu Ligu Evrope, a ko će u Ligu konferencija. Zvezda je prva, druga je Braga, a treći Midtjland.

Tako će Zvezda gostovati Bragi, a Ludogorec biti domaćin Dancima. Iako za tim Razgrada taj meč nema nikakav značaj, oni će igrati maksimalno, i do kraja. Tako tvrdi trener Stanislav Genčev.

- U svakom meču cilj je da osvojimo tri boda. Idemo na pobedu, tako da takav Ludogorec možete očekivati i u našoj poslednjoj utakmici - kazao je Genčev koji je imao mnogo kadrovskih problema.

- Gotovo cela večerašnja utakmica, ali i dobar deo prve, bili smo potpuno ravnopravni. Crvena zvezda je pokazala da je dosta kvalitetan protivnik, ali i da je na nešto višem nivou od nas. Gol koji je postigao Ivanić bio je pogodak tima koji je na visokoj klasi. Ipak, bili smo prilično ujednačeni sa Crvenom zvezdom u ova dva meča - zaključio je Genčev.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike