Ovako Ronaldo leči rane od Srbije: Gotovo je s Portugalom, na redu je Mančester (FOTO)

18.11.2021

09:20

0

Autor: 24sedam

Čuveni fudbaler objavio fotografiju iz saune, znojav, nategnut, pa čak i kao nasmejan

Ovako Ronaldo leči rane od Srbije: Gotovo je s Portugalom, na redu je Mančester (FOTO)
profimedia-0643147047 - Copyright Profimedia

Teško je svakom Portugalcu pao poraz od Srbije i činjenica da će do Svetskog prvenstva u Kataru morati preko baraža.

Čini se da je jedan od onih kome je sve to najteže palo, ipak Kristijano Ronaldo. Nakon filozofskih misli odmah posle utakmice, as Mančester junajteda polako dolazi sebi.

A za taj povratak u realnost ima neke posebne načine. Proveo je nekoliko dana u rodnoj zemlji, ali je to zadovoljstvo kratko trajalo jer ga veoma brzo očekuju obaveze u Premijer ligi.

- Bez obzira koliko daleko putujemo svetom moja porodica i ja se uvek samo u Portugalu osećamo kao kod kuće. Fantastična klima, divna hrana, naklonost portugalskog naroda... Uvek je zadovoljstvo vratiti se u domovinu. Ipak, sada je vreme da se potpuno fokusiram na svoje ciljeve u Mančesteru, ali uskoro ću se opet vratiti. Vidimo se, Portugale - napisao je Ronaldo, a onda objavio fotografiju na kojoj se vidi kako se oporavlja i leči rane od poraza iz duela sa Srbijom.

Printscreen/Instagram/CR7
 

Kristijano je napravio selfi u sauni, vidi se da je temperatura veoma visoka, a on sav znojav, nategnu, pa čak na licu ima i nešto nalik osmehu.

Nije baš onaj osmeh koji ima kad pobedi, ali je sigurno znak da je krenuo u proces zaboravljanja noćne more koju su mu priredili Aleksandar Mitrović i Orlovi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike