Bosanci isterali najboljeg igrača iz reprezentacije: Našli dokaze da je Pjanić bančio po kafanama

18.11.2021

09:28

0

Bosanci isterali najboljeg igrača iz reprezentacije: Našli dokaze da je Pjanić bančio po kafanama
pjanic - Copyright Profimedia

Izviždan od publike u Zenici dok je izlazio sa terena, najbolji igrač selekcije BiH posle Edina Džeke Miralem Pjanić doživeo je još jedno teško poniženje pri kraju karijere.

Mediji u BiH su došli do navodnih dokaza da se Pjanić noć uoči poraza od Finske provodio u jednom baru zajedno sa svojim prijateljima i da je tom prilikom pušio nargilu i pio alkohol. U prilog ovom pisanju ponudili su fotke na kojima se vidi fudbaler kako sedi u velikom društvu, ali osim što se dobro vidi da je u trenerci nacionalnog tima i da u ruci drži nargilu nema dovoljno jakih argumenata da je sporna fotka nastala baš pred utakmicu sa Fincima koju su Bosanci izgubili sa 1:3, iako su veći deo utakmice imali igrača više. 

Sve je to nateralo bugarskog stručnjaka Ivajla Petrova da Pjanića eliminiše iz ekipe pred utakmicu sa Ukrajinom (0:2). Savez je reagovao saopštenjem u kome osuđuje nedolično ponašanje Pjanića, ali je ono ubrzo skinuto sa zvaničnog sajta.

 

 

Pjanić, njegovi rođaci, pa i sam Petev na neki način su demantovali ove navode iz lokalne štampe. Jedna stvar tvrdi da je slika starijeg datuma i da se to jasno vidi po trenerci, dok je Petev ostao neodređen ...

- To je moja odluka, razgovarali smo i to je to. Ne mogu sve da otkrijem, iako znam da imate mnogo pitanja. . Cenim ga kao čoveka i kao igrača, to je bio dogovor između nas - rekao je Petev, selektor BiH.

Pjanić je odrastao u Luksemburgu, gde je igrao za sve nacionalne selekcije dok nije došao do seniorskog uzrasta kada je prešao za BiH. U dresu reprezentacije odigrao je 103 utakmice i postigao je 15 golova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike