Piksi posle istorijske pobede rekao ko će biti predsednik FSS: Bjeković bez konkurencije, Šurbatoviću klimava pozicija (VIDEO)

18.11.2021

08:17

0

Inauguracija Nenada Bjekovića objavljena na "Lužu"

Piksi posle istorijske pobede rekao ko će biti predsednik FSS: Bjeković bez konkurencije, Šurbatoviću klimava pozicija (VIDEO)
orlovi104 - Copyright MN Press

Još pre kvalifikacija za SP u Kataru se znalo da će od ishoda trke za katarsku vizu zavisiti ko će sesti u predsedničku fotelju Fudbalskog saveza Srbije nakon odlaska Slaviše Kokeze u martu. Novi predsednik biće najverovatnije dosadašnji zamenik prvog čoveka Nenad Bjeković koji je u proteklih osam meseci obavljao tu dužnost.

Bilo je to jasno još one lisabonske noći kada se Piksi pojavio u svlačionici "orlova" kako bih ih pitao "Da li ste, bre, normalni", da bi ne sačekavši odgovor krenuo ka izlaznim vratima i sreo se sa Bjekovićem i generalnim sekretarom FSS Jovanom Šurbatovićem.

- Evo vam predsednika, evo vam predsednika - viknuo je tada Piksi prema igračima nakon čega je Bjeković u zagraljaju sa igračima započeo pesmu "Idemo u Katar". 
 

Ako je potvrda faktičkog stanja na mestu predsednika izvesna, ostaje veliko pitanje da li će novi mandat na Terazijama 35 dočekati i prvi opretivac Saveza. Dobro obavešteni izvori kažu da postoji otpor prema ideji da Šurbatović ostane na toj poziciji, baš kao što postoje i oni koji se glasno zalažu da on nastavi sa obavljanjem istih dužnosti.

Generalni sekretar će biti određen nakon što prođu izbori za predsednika. Kako piše Žurnal Bjeković će na Skupštini 29. novembra dobiti svoj mandat, a tada će saopštiti članove svog Izvršnog odbora i ime novog (starog) genseka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike