Srbijo, juriiiiiš! Piksi napada Portugal svim silama: Mitrović i Vlahović, tandem za Svetsko prvenstvo

14.11.2021

06:07

0

Autor: 24sedam

Ništa večeras nije važno osim da se pobedi u Lisabonu

Srbijo, juriiiiiš! Piksi napada Portugal svim silama: Mitrović i Vlahović, tandem za Svetsko prvenstvo
Selektor Dragan Stojković i fudbaleri Srbije - Copyright Foto: Marko Metlas/MN Press

To je to, ljudi. Došao je dan odluke. Večeras ćemo znati može li se preko Lisabona do Katara.

Fudbaleri Portugala i Srbije igraju meč odluke na stadionu La Luž od 20.45, a Orlovi moraju da pobede kako bi se direktno plasirali na Svetsko prvenstvo.

Moraju i žele! I sve će uraditi da rastuže Ronalda, njegove saigrače, oko 60.000 navijača na tribinama i sve ostale u domovini favorizovanog domaćina.

A do pobede se stiže samo na jedan način. Hajmo, hajde, svi u napad! Na gol više. Nema drugog recepta, to je jasno svima.

Jasno je i selektoru Draganu Stojkoviću, koji će komandovati "juriš" i "paljbu" iz svih mogućih oružja. Zbog toga će od početka na terenu biti ubojiti tandem Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović.

MN Press
 

Ofanziva, pa kako nam bude. Kako sam selektor reče bitno je da Srbija po završetku utakmice aplaudira svojim fudbalerima, te da oni teren u Lisabonu napuste svesni da su dali sve što imaju u sebi.

Ofanziva! Ne samo zbog dva pomenuta špica, nego i zbog ostalog dela ekipe. Ovako bi to večeras na La Lužu trebalo da izgleda.

Formacija 3-5-2 sa Predragom Rajkovićem na golu, odnosno Strahinjom Pavlovićem, Milošem Veljkovićem i Nikolom Milenkovićem ispred njega.

Petorku koja će, uz napadače, rešetati Portugalce čine Filip Kostić, Sergej Milinković Savić, Nemanja Gudelj, Nemanja Radonjić i kapiten Dušan Tadić.

Idemo, Orlovi! U napad! Svi u napad! Večeras rušite Portugal! 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike