Ne znaš kako s Albancima? Pitaj Engleze: Petarda za poluvreme, Italijani ispustili Švajcarce, ali su i dalje blizu Mundijala

12.11.2021

21:53

0

Autor: 24sedam

Het-trik Harija Kejna omogućio Englezima da stave šampanjac na hlađenje

Ne znaš kako s Albancima? Pitaj Engleze: Petarda za poluvreme, Italijani ispustili Švajcarce, ali su i dalje blizu Mundijala
Tan2021-11-12_214331711_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Fudbalska reprezentacija Engleske ušla je u duel sa Albanijom uz "pritisak" da mora da pobedi kako bi gotovo sigurno obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine.

I održali su čas fudbala nemoćnom rivalu, ali i pokazali kako treba igrati sa Albanijom svim onima koji su se mučili da ih savladaju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rapsodija Gordog Albiona počela je u 9. minut golom Harija Megvajera, a onda je njegov imenak Kejn uzeo stvar u svoje ruke. Golovima u 18, 33. i 45. minutu izrešetao je Albance, a njegovu rafalnu paljbu presekao je samo Džordan Henderson u 28. minutu.

Dovoljno, i više nego dovoljno za ubedljivu pobedu i "šampanjac na hlađenju" pre poslednjeg kola. Ostalo je Englezima još samo da ne izgube od San Marina i direktno odu u Katar.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Mnogo uzbuđenja videli smo u derbiju kola između Italije i Švajcarske, dve ekipe koje su u meč ušle izjednačene na tabeli. Posle 1:1 u Rimu, uz promašen penal Žoržinja, Italijani su ostali prvi na tabeli zahvaljujući boljoj gol razlici i u poslednjem kolu moraju da dobiju Severnu Irsku u gostima ili da se nadaju kiksu Švajcarske u duelu sa Bugarskom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike