Duel partizanovaca pripao Anđušiću i Vestermanu: Lučić uzalud sjajan, Jaramaz gotovo nevidljiv

12.11.2021

21:30

0

Autor: 24sedam

Monako stigao do pete pobede u sezoni, Bajern poražen po šesti put

Duel partizanovaca pripao Anđušiću i Vestermanu: Lučić uzalud sjajan, Jaramaz gotovo nevidljiv
anđušić - Copyright Euroleague.net

Pred početak sezone u Evroligi malo ko bi pomislio da će u duelu 9. kola između Monaka i Bajerna favorit biti domaći tim.

Stanje na tabeli posle osam utakmica govorilo nam je baš tako, a potvrdu smo dobili i kroz dešavanja na parketu. Monako je slavio sa 94:71 (27:20, 28:23, 17:17, 22:11) ne dozvolivši rivalu ni da zapreti tokom meča.

Bio je to duel nekadašnjih košarkaša Partizana. Za tim iz Francuske igraju Danilo Anđušić i Leo Vesterman, tok dres nemačkog kluba nose Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz, a trenira ih bivši trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

Euroleague.net
 

Anđušić je meč završio sa 16 poena, uz po jednu asistenciju i ukradenu loptu, dok je Vesterman ubacio 13, uz tri asistencije i takođe jednu uspešnu krađu.

Lučić je, s druge strane, bio ubedljivo najbolji akter susreta. Ubacio je 15 poena, imao četiri skoka, po jednu asistenciju i ukradenu loptu za indeks 23, dok je Jaramaz bio gotovo nevidljiv. Za 15 minuta na parketu šutnuo je dva puta i jednom pogodio, te upisao jednu asistenciju. Ni blizu onog igrača na kog smo navikli u crno-belom dresu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nije se u poraženom timu proslavio ni Kori Volden. Nekadašnji plej Partizana i Crvene zvezde ubacio je sedam poena i zabeležio tri asistencije i jedan skok, uz dve izgubljene lopte.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike