Zvezda se oprostila od Marinka Rokvića: O voljenom klubu uvek je govorio u superlativima

06.11.2021

12:06

0

Autor: 24sedam

Pevač, koji je danas preminuo, bio je veliki i verni navijač crveno-belih

Zvezda se oprostila od Marinka Rokvića: O voljenom klubu uvek je govorio u superlativima
m_rokvic_04062015_028 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Teška vest o smrti našeg popularnog pevača Marinka Rokvića rastužila je Srbiju.

Među onima kojima je Marinko mnogo značio, ali i koji su njemu mnogo značili u životu je i Fudbalski klub Crvena zvezda.

U znak sećanja na vernog navijača i istnisku legendu naše muzike, crveno-beli su se driljivim tekstom oprostili od Rokvića.

- Marinko Rokvić je rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu, a osim interesovanja za muziku koje je pokazivao od malih nogu, uvek je imao pasiju prema fudbalu. Preciznije - prema Crvenoj zvezdi, o kojoj je uvek govorio u superlativima i nikada nije zaobilazio priliku da pokaže koliko je privržen crveno-beloj boji. Bio je Marinko redovan gost na našim fudbalskim utakmicama, zdušno je pratio klub i saosećao je sa svim uspesima Crvene zvezde. Bio je i kandidat za Skupštinu kluba...

Nažalost, nedavno su se u medijima pojavile informacije da je Marinko hospitalizovan i da je u lošem stanju, a danas nas je iznenadila i šokirala vest da je preminuo.

FK Crvena zvezda
 

Poznati pevač, muzički doajen koji za sobom ostavlja brojne hitove kojih ćemo se zauvek sećati i koje ćemo sa ponosom pevati, poput "Skitnica", "Potražiću oči nešto zelenije", "Ti za ljubav nisi rođena", "Zanela me svetla velikoga grada", "I kad me svi zaborave"...

Još uvek odzvanjaju čuvene rečenice: "Ja sam zvezdaš ceo život!",  ''Davni su to dani kada sam zavoleo Zvezdu, bilo je to vreme Dragana Džajića. I danas redovno pratim mečeve i imam miljenike među fudbalerima. To su Katai, fenomenalan igrač, Ivanić, pa Borjan, koji je Zvezdu uveo u Ligu šampiona."

FK Crvena zvezda izražava duboko saučešće porodici Rokvić! Neka mu je večna slava.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike