Nikog ja nisam vređao, žao mi je ako se neko loše osetio zbog toga: Mur iskreno objasnio da poštuje FMP i željno čeka utakmicu

06.11.2021

11:50

0

Autor: 24sedam

Mnogo prašine podiglo se pred duel Partizana i FMP u Admiral Bet ABA ligi

Nikog ja nisam vređao, žao mi je ako se neko loše osetio zbog toga: Mur iskreno objasnio da poštuje FMP i željno čeka utakmicu
20211023mmMur09 - Copyright MN Press

Tenzije pred utakmice Partizana i FMP su postale tradicija. Tako je i ove godine.

Pred večerašnju (19.00) utakmicu 7. kola AdmiralBet ABA lige u koju crno-beli ulaze bez poraza, a gosti sa samo jednim, bek Partizana je rivala nazvao "malom Crvenom zvezdom".

Odmah je stigla reakcija kluba iz Železnika, traženo je od rukovodstva regionalne lige da kazni Amerikanca, a od trenera Partizana Željka Obradovića da se ogradi od izjava svog igrača.

Kako će sve uticati na dešavanja na parketu ne znamo, nadamo se da neće biti nikakvih problema, ali znamo da Mur iskreno priča o problemu koji je izazvao. A da nije mogao ni da pretpostavi da će ga izazvati.

- Nije mi bila namera da bilo koga uvredim i žao mi je ako se bilo ko osetio loše zbog moje izjave. Nisam imao predstavu da postoji mogućnost da ostavim takav utisak - rekao je Mur i dodao:

- Čitav tim i ja lično veoma poštujemo FMP i sve naše protivnike i jedva čekamo utakmicu!

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Mur je sigurno "naučio lekciju" o uzavrelim košarkaškim strastima, a verujemo da će na parketu i dalje pokazivati kvalitetne partije kao i dosad, odnosno da ga sve ovo neće "pomeriti" i skrenuti mu pažnju sa košarke.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike