Emotivna poruka Nikole Rokvića posvećena ocu Marinku: "On je moj junak"

06.11.2021

11:43

0

Pevač je objavio njihovu zajedničku fotografiju iz detinjstva

Emotivna poruka Nikole Rokvića posvećena ocu Marinku: "On je moj junak"
Marinko i Nikola Rokvić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u 68. godini u Beogradu, nakon borbe sa teškom bolešću. Vest o njegovoj smrti rastužila je mnoge, a njegov sin Nikola, koji je krenuo putem svog oca u muzičke vode, kratko je za 24sedam potvrdio da je ostao bez tate, koji je za njega bio junak.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Da je tako, govori i fotografija koju je Nikola objavio na svom nalogu na Instagramu početkom septembra ove godine. Fotografija je nastala kada je Nikola bio veoma mali, a na njoj pozira sa nasmejanim ocem.

- Moj "Junak od Rokvića plemenitih". Tako mi stoji upisan u telefonu! Mnogo sam dečijih junaka imao u životu... Supermen, Betmen, Nindža kornjače, Moćni rendžeri, Dzijadzojci... Za mene samo jedan pravi, moj otac. Junak koji mi je sve pokazao i mnogo me naučio... Fotografija na terenu 45. bloka - napisao je Nikola uz fotografiju.

 

 

Podsetimo, nedavno su se u javnosti pojavile informacije da je Marinko hospitalizovan i da je njegovo zdravstveno stanje kritično, a članovi njegove porodice se ovim povodom nisu oglašavali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike