Srbiju ne voliš? Onda treba da se lečiš! Svi vidimo da nam podmeću klipove pod točkove: Selektor zna da je to cena uspeha

06.11.2021

10:50

0

Autor: 24sedam

Dragan Stojković pričao o onima koji pokušavaju da zaustave Orlove na putu ka Mundijalu

Srbiju ne voliš? Onda treba da se lečiš! Svi vidimo da nam podmeću klipove pod točkove: Selektor zna da je to cena uspeha
0MMM4772 - Copyright MN Press

Postoji to neko nepisano pravilo da se u Srbiji uspeh ne oprašta. I to zaista oseti svako kome pođe za rukom da se izdvoji u bilo kojoj sferi života.

Tako je i sa fudbalskom reprezentacijom Srbije. Vidi se to i po "praznjikavim" tribinama, nekim natpisima po medijima. Vidi to i selektor Dragan Stojković Piksi dok sprema tim za utakmicu sa Portugalom koja Orlovima može da donese direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

- Svi vidimo da neko podmeće klipove pod točkove. Nije uspeh uvek prihvaćen, postoje ljudi koji to ne vole. Uspeh ima cenu. Ali mene baš briga. I mene i igrače i Savez. Znate koliko sam se potresao zbog toga? Toliko da sam spavao ko beba - rekao je selektor naših fudbalera na konferenciji za medije prilikom objavljivanja spiska za kraj kvalifikacija.

- Ne obraćam pažnju na to, ali sam svestan da postoje takvi ljudi. Jedino mi smeta što imamo samo jednu državu, našu Srbiju. Pa ako ne voli da Srbija ide napred, taj onda treba da se leči.

 

 

Piksi je komentarisao i svopj selektorski staž, odnosno izneo utiske od početka rada pa do danas.

- Mogu da budem zadovoljan i igrom i ponašanjem i bodovima koje imamo na saldu. Pozitivan je ovo momenat za Srbiju. Zadovoljni smo, ali posao nije završen. Oseća se i vidi podrška javnosti, a ona je jako važna igračima.

Za kraj je bilo i šale zbog "slučaja Tadić". Kapiten Srbije se nezgodno međunožjem sudario sa stativom prilikom postizanja gola u Ligi šampiona, pa od selektora dobio poruku:

- Važno je da je dao gol i da je zdrav. Imao je peh da udari u stativu, mora da pazi sledeći put. Stativa se nikad neće pomeriti. Najvažnije je da je dobro - nasmejao je Piksi sve prisutne.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Srbija i Portugal igraju 14. novembra u Lisabonu, a Orlovi, iako se nalaze na prvom mestu grupe moraju da pobede kako bi se direktno plasirali na Mundijal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike