Piksijev momenat istine, zaboravite belu zastavu, ne zanima nas ko su oni: Idemo da napadnemo i da ih pobedimo!

06.11.2021

10:19

0

Autor: 24sedam

Selektor Srbije hoće direktno na Svetsko prvenstvo pobedom nad Portugalom

Piksijev momenat istine, zaboravite belu zastavu, ne zanima nas ko su oni: Idemo da napadnemo i da ih pobedimo!
SRB_vs_AZE--025 - Copyright MN Press

Pred fudbalerima Srbije je najvažnija utakmica koja im može doneti direktan plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine u Kataru.

Saopštio je selektor Dragan Stojković spisak reprezentativaca koji kreću u misiju "rušenje Portugala", a javnosti se obratio hrabro i odlučno, onako kako očekuje da se i njegovi izabranici ponašaju na terenu.

- Ne interesuje nas protiv koga igramo, zanima nas samo kako se mi ponašamo i kako možemo da odigramo najbolje što možemo. Ime rivala je nebitno. Znamo da su jedna od najboljih ekipa na svetu, ali to ne menja ništa u odnosu da ono kako želimo da izgledamo na terenu. Tamo će biti isti broj igrača, niko neće imati tu vrstu prednosti. Da ćemo ići da se branimo ili sa belom zastavom, zaboravite. Idemo da napadamo, idemo da pobedimo. To je ono što nas zanima - rekao je Piksi, pa dodao da ne očekuje sličnosti sa utakmicom iz Beograda.

 

 

- Ne postoje dve iste utakmice. Svaka je različita. Ništa nije isto. Treba samo biti dovoljno dobar, skoncentrisan, motivisan. Treba biti bolji za gol od Portugala. Verujem da igrači žive za tu utakmicu, to je prilika da udare pečat celog ovog našeg rada. Ovo je momenat istine. Želja nam je da svaki Srbin bude ponosan na reprezentaciju i igrače na kraju isprati aplauzom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Fudbaleri Srbije nalaze se na prvom mestu sa bodom više od Portugala i pobeda nad velikim rivalom garantovaće direktan plasman na SP.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike