Ćavi napisao četiri imena, na Barsi je da mu ih dovede: Mogao bi to da bude baš dobar tim

03.11.2021

11:09

0

Autor: 24sedam

Gotovo izvesno sledeći menadžer katalonskog kluba upoznao čelnike sa svojim željama i idejama

Ćavi napisao četiri imena, na Barsi je da mu ih dovede: Mogao bi to da bude baš dobar tim
Ćavi - Copyright Profimedia

Gospodo sa čela Barselone, ako mislite da "vadite kestenje iz vatre" i angažujete legendarnog Ćavija Ernandeza, moraćete ovo da ispunite.

Jedan Španac, jedan Norvežanin i dva Francuza i to je to. Sa Ćavijem na klupi ovaj kvartet vratiće osmeh na lica navijača katalonskog posrnulog giganta.

A želje... pa ne možemo reći da su neskromne. Deluje da je Ćavi mislio i na finansije prilikom pravljenja spiska pojačanja.

Profimedia
 

Skup "ko đavo" je samo napadać kog juri cela Evropa Erling Haland. Ali, činjenica je da Barsi treba baš jedan takav, rasni golgeter.

Drugo zvučno ime je nezadovoljno fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba, koji bi trebalo da poveže razvezane konce u sredini terena kluba sa Nou kampa.

Tanjug/AP Photo/Rui Vieira
 

Njegov zemljak iz Sevilje Žil Kounde (22) zalog je za budućnost na mestu štopera, a poslednje ime i jedini Španac među željama je reprezentativac iz Lajpciga.

Mnogi će reći da se radi o igraču koji u karijeri nije napravio ono što bi mogao, a dolazak Danija Olma u Barselonu mogao bi da ispravi i tu "nepravdu".

Pred Upravu su stavljeni zahtevi, kako sada stvari stoje sa Ćavijem je sve dogovoreno, potrebno je samo da i klub u kom sada radi da zeleno svetlo, i preporod Barselone može da počne.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike