Silna je Zvezda, niko joj ništa ne može: Crveno-beli bez poraza na deset utakmica zaredom u Ligi Evrope (VIDEO)

23.10.2021

09:23

0

Dve sezone srpski šampion nije izgubio i to je najbolji učinak u 21. veku

Silna je Zvezda, niko joj ništa ne može: Crveno-beli bez poraza na deset utakmica zaredom u Ligi Evrope (VIDEO)
Copyright foto: MNPress/Nebojsa Parausic

Fudbaleri Crvene zvezde sjajno napreduju u Ligi Evrope. I to ne treba nikoga da čudi.

Crveno-beli drugu godinu zaredom igraju u ovom elitnom takmičenju, prvi su na tabeli Grupe F sa sedam bodova posle tri utakmice i jednostavno ne umeju da izgube.

Izabranici Dejana Stankovića ne znaju za poraz u grupnoj fazi Lige Evrope čak deset prethodnih mečeva u ovom takmičenju. Tim skorom crveno-beli su ostvarili najbolji učinak našeg tima u 21. veku uz ostvarenu gol razliku od šesnaest postignutih i sedam primljenih golova.

Da crveno-beli igraju sve bolje iz sezone u sezonu, govori i činjenica da su poslednji poraz u Ligi Evrope doživeli pre godinu dana, kada je u Nemačkoj srpski šampion poražen od Hofenhajma sa 2:0.

Nakon toga slede tri vezane pobede - nad Slovanom (5:1), te Gentom (2:1 u Beogradu i 2:0 u Belgiji). Usledila su četiri remija sa Hofenhajmom, Slovanom i dva sa velikim Milanom, koji je "drhtao" u Beogradu i strepeo za prolaz do poslednjeg sekunda utakmice.

 

 

Ovu sezonu tim Dejana Stankovića počeo je pobedom nad Bragom od 2:1, usledio je trijumf nad Ludogorecom u Razgradu od 1:0 i podela bodova sa Midtjilandom u Danskoj.

Upravo Danci su sledeći rival crveno-belih u Beogradu i može se očekivati nastavak ove sjajne i strašne serije. A onda u Beograd stižu Bugari, pa se ide na noge Portugalcima.

Nije nemoguće da serija ne bude prekinuta do grupne faze. A zašto da ne i u nastavku takmičenja?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike