Srbija je nezasluženo pobedila u Luksemburgu! Selektor Portugala počeo psihološki rat sa „orlovima“!

11.10.2021

16:51

0

Autor: A. Š.

Fernando Santoš nije bio imresioniran izdanjem Piksijevih izabranika

Srbija je nezasluženo pobedila u Luksemburgu! Selektor Portugala počeo psihološki rat sa „orlovima“!
Fernando Santoš - Copyright MN Press

Iako do utakmice sa Srbijom ima dovoljno vremena, izgleda da je selektor Portugala Fernando Santoš već počeo psihološki rat.

Iskusni strateg je u najavi kvalifikacionog meča njegove selekcije i Luksemburga istakao da očekuje težak posao, dodavši da je njihov naredni rival nezasluženo izgubio od Srbije.

- Očekujem težak izazov. Po onome što sam video u subotu, Srbiji je bilo teško i mislim da je Luksemburg nezasluženo izgubio. Srbija je imala nekoliko šansi posle kontri, ali ko bi gledao statistiku nakon meča stekao bi pogrešan utisak. Lopta je skoro stalno bila u nogama igrača Luksemburga – istakao je Santoš.

Podsetimo, „orlovi“ su u subotu slavili golom Dušana Vlahovića u 68. minutu i trenutno su lideri kvalifikacione grupe sa bodom više od Portugala, koji ima meč manje. Samo prvoplasirana ekipa iz grupe plasiraće se direktno na Mundial u Kataru naredne godine, dok će drugoplasirani tim vizu za SP tražiti kroz baraž.

- Za nas su to tri finala, želimo direktan plasman na Svetsko prvenstvo. Moramo da budemo koncentrisani na ono što dobro radimo - rekao je Fernando Santoš, čija selekcija u poslednjem kolu kvalifikacija, 14. novembra, dočekuje Srbiju u meču koji će, izvesno, odlučiti od direktnom putniku na Mundijal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike