Portugalski selektor Santoš poručio: Sudija nam se izvinio posle meča, ali se neće na ovome završiti

27.03.2021

22:10 >> 23:00

0

Selektor portugalske ekipe besan zbog nepriznatog gola

Portugalski selektor Santoš poručio: Sudija nam se izvinio posle meča, ali se neće na ovome završiti
Copyright MN Press

Gest Kristijana Ronalda na kraju utakmice kada ljutito baca kapitensku traku i odlazi u tunel Marakane, na najbolji način ilustruje naslove medija u Portugalu. Oni su jednoglasni u ocenu da je njihov tim teško oštećen na kraju takmice kada holandski arbitri nisu videli regularan gol koji bi im doneo prednost 3:2 i verovatno tri velika boda pred nastavak kvalifikacija.

Portal “Rekord” ističe – “Sudija je odneo pobedu Portugaliji u nadoknadi: lopta je u potpunosti ušla u srpski gol“. Izveštač sa utakmice ne može da se načudi kako na meču nije bilo VAR tehnologije, a istu stvar potencira i Fernando Santoš u prvom obraćanju navijačima u zemlji:

Lopta je ušla više od pola metra unutar gola, ali to ne može da umanji ono što nismo dobro uradili. Ipak u meču ovog nivoa da se ovo se dešava … To je neverovatno – rekao je selektor Portugala.

Slično je ponovio potom na konferenciji za štampu.

Kao što sam već rekao portugalskim medijima, bio je gol. Sudija se izvinio posle meča, ali je sada kasno. Tako je kako je. Neće se na ovome završiti.

Prokomentarisao je potom izliv besa Kristijana.

Video je da je lopta u golu, nije mu bilo jasno zbog čega nije priznat. Pokazao je reakciju, bio je nervozan zbog toga.

Osvrnuo se zatim na sam meč.

– Bili smo odlični u prvom delu, nismo gubili posed, Srbija je bila ultra ofanzivna. U drugom delu smo imali pad koncentracije, brzo smo primili gol. Nismo uspevali da ih zaustavimo.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike