Srbiji preti "žuta groznica": Mitrović i Tadić moraju da se čuvaju

11.10.2021

12:56

0

Čak šestorici fudbalera preti suspenzija

Srbiji preti "žuta groznica": Mitrović i Tadić moraju da se čuvaju
20210330mmMitrov15 - Copyright Foto: Marko Metlas/MN Press

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković mogao bi da promeša karte u duelu sa Azerbejdžanom.

Ne zbog slabijeg kvaliteta rivala, nego zbog činjenice da čak šestorici naših reprezentativac preti suspenzija ukoliko sutra uveče dobiju žuti karton.

A to bi značilo da ih neće biti na "utakmici svih utakmica" sa Portugalom. Na utakmici koja će odlučiti o direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo.

Dva trijumfa dele Orlove od direktnog plasmana na Mundijal - prva prepreka je Azerbejdžan u Beogradu (utorak 12.10.), a poslednji odlučujući meč u borbi za prvo mesto u grupi izabranici selektora Dragana Stojkovića igraće 14. novembra u Lisabonu.

Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Nemanja Radonjić i Uroš Spajić ne smeju da dobiju žuti karton na meču protiv Azerbejdžana, jer neće moći da igraju protiv Portugala.

Tadić, Mitrović i Gudelj su bili standardni u prvih 11, pa je pitanje da li je Piksi spreman da ih ostavi van tima kako bi ih sigurno sačuvao za Portugal.

- Svesni smo kome sve prete kartoni, ne samo njima, već još trojici igrača. Imamo dovoljno vremena da razmislimo o timu, odlučiću na dan utakmice, treba biti dovoljno pametan i napraviti tim koji je sposoban da reši meč u svoju korist - poručio je Stojković, koji za duel sa Azerima neće moći da računa na suspendovane Strahinju Pavlovića i Filipa Đuričića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike