Mrkelin osvrt na dve „neaktivirane bombe“: Izgubili smo previše vremena s Prijovićem, Kolarov je želeo u Zvezdu, ali…

28.06.2021

20:43 >> 20:46

0

Autor: Adam Štulić

Sportski direktor Zvezde o dosadašnjem toku prelaznog roka

Mrkelin osvrt na dve „neaktivirane bombe“: Izgubili smo previše vremena s Prijovićem, Kolarov je želeo u Zvezdu, ali…
Copyright MN Press

Dani visokog napona na stadionu „Rajko Mitić“ završeni su s pomešanim osećanjijma čelnika kluba i navijača srpskog šampiona.

Pošto je „aktivirana prva bomba“ u liku Aleksandra Dragovića, zidine „Marakane“ su podrhtavale posle najave da su Aleksandar Prijović i njegov imenjak Kolarov nadomak crveno-belog dresa.

Posle višenedeljnih pregovora, ipak, Topčidersko brdo nisu protresle još dve detonacije, a viđenje svega u razgovoru za „Arenu sport“, dao je sportski direktor Mitar Mrkela.

– Dejan Stanković ima želje, nekad ih je lako ostvariti, nekad nije, uvek se trudimo da mu ostvarimo sve. U ovom trenutku tražimo špica drugačijeg profila od Pavkova. Radimo na tome – kazao je prvi čovek sportskog sektora Zvezde, pre nego što se detaljnije osvrnuo na Prijovića i Kolarova.

– Što se tiče Prijovića, dugo smo razgovarali, a na kraju se to nije realizovalo. Mislim da smo izgubili previše vremena kada je on u pitanju. Kolarov jednostavno ima još ugovor sa Interom, bilo je priče da taj ugovor može da se raskine i njegova je bila želja da zaigra u Zvezdi, ali nažalost to se nije desilo – rekao je Mrkela, dodavši da su crveno-beli zadovoljni sastavom tima koji imaju.

– To su stari, provereni igrači koji su igrali i prvenstva i kup utakmice i Evropu i bili izuzetno uspešni u tim utakmicama. Doveli smo Dragovića, ostali smo bez Milunovića koji je otišao u Tursku. Želeli smo da ga zadržimo, ali ponuda iz Turske bila je takva da nismo mogli da se takmičimo s njom – istakao je Mitar Mrkela.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike