Zvezdan Terzić nije birao reči: Nadobudni Prijović ne bi se uklopio u Zvezdin sistem

24.06.2021

08:22 >> 14:02

0

Direktor crveno-belih pokazao da mu nisu prijali pregovori sa bivšim reprezentativcem Srbije

Zvezdan Terzić nije birao reči: Nadobudni Prijović ne bi se uklopio u Zvezdin sistem
Copyright Zvezdan Terzić, Aleksandar Prijović/MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pokazao je u objašnjenju Prijovićevog nedolaska kao pojačanja za narednu sezonu da mu pregovori sa iskusnim napadačem nisu uopšte prijali.

– Pa nije zapelo! Prijović se jednostavno nije uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski, već po mnogo osnova. Pokazao je jednu nadobudnost u razgovorima i opšta procena je bila da se ne bi uklopio u svlačionicu i sistem. Mnogo veći igrači su dolazi u Crvenu zvezdu i tada su pokazali jedno poštovanje prema ovom klubu, pokazali jednu želju i strast. Mi sve to kod njega nismo prepoznalii to nije došlo iz finansijskih razloga. Želimo da onaj ko dođe bude sto odsto fokusiran samo na fudbal, da pokaže strast i energiju da bude priremer ovim momcima sa kojima će da deli teren. To kod njega nismo videli i povukli smo se iz pregovora – izjavio je Terzić.

Kolarov?

– ja sam juče razgovarao s njim. Nije realno da se on vrati. Imao je operaciju diskus hernije, juče je imao kontrolu kod lekara u Milanu. Ono što nama treba je spremni Kolarov za kvalifikacije, a on danas ne bi mogao da se pojavi na početak priprema.

Krstičić?

– On je iz porodičnih razloga izrazio želju da se vrati u Beograd, ali on ima obeštećenje i 31 godinu. Niko u evropi ne plaća obeštećenje za igrača od 31 godien, pa neće ni Zvezda.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike