Uskoro će početi "detonacije" na Marakani: Kolarov blizu, još dvojica asova stižu iza njega

27.05.2021

09:18 >> 11:22

0

Crvena zvezda se opasno pojačava za kvalifikacije i narednu sezonu u Superligi

Uskoro će početi "detonacije" na Marakani: Kolarov blizu, još dvojica asova stižu iza njega
Copyright Profimedia

Aleksandar Dragović je povukao nogu, za njim na kreće kola iskusnih asova koji bi uskoro mogli da stave potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom.

Prema pisanju Sportskog žurnala crveno-beli su na dobrom putu da posle iskusnog štopera bajera Leverkuzena dovedu i Nenada Krstičića iz AEK i Aleksandra Kolarova iz Intera.

Kolarov bi zauzeo mesto levog beka, budući da je klub izašao u susret zahtevu Milana Rodića da promeni sredinu, jer je nakon četiri godine provedene na marakani osetio zasićenje ovom sredinom. Iskusni defanzivac pojavio se na dodeli šampionskog pehara Interu, samo par dana pošto se podvrgao hirurškom zahvatu na kičmi. Njegov povratak na teren očekuje se u avgustu, što znači da bi se boravak Rodića do tada produžio ili bi se za prve utakmice u Superligi i u kvalifikacijama za Ligu šampiona tražila još neka alternativa.

Crvena zvezda ima na raspolaganju mladog, 21-godišnjeg Marka Konatara i još mlađeg 19-godišnjeg Uroša Blagojevića, a ni Marku Gobeljiću nije strana pozicija levog beka.

Pre ili posle Kolarova, očekuje se i povratak Krističića, koji traži način da raskine ugovor sa atinskim AEK, ali i uprava grčkog kluba traži od njegovih budućih poslodavaca da uplate obeštećenje od pola miliona evra.

Ukoliko angažuju Krstičića i Kolarova, veruje se da će njihovo dovođenje delovati kao magnet za Aleksandra Prijovića. Sve je izvesnije da Zvezda neće otkupiti Dijega Falćinelija od Bolonje i zbog odštretnog zahteva teškog 1.000.000, ali i zbog plate Italijana koja bi iznosila oko 900.000 evra. Ukoliko Falćineli ne bude zadržan, Crvena zvezda će hitno morati da reaguje, jer od napadača su tu samo još Milan Pavkov i mladi Nikola Krstović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike