Zvezdan Terzić o Kolarovu, Arnautoviću, dolasku stranaca, ali i odlasku Milunovića

28.05.2021

12:59

0

Autor: Milan Nastić

Generalni direktor Zvezde o planovima za narednu sezonu

Zvezdan Terzić o Kolarovu, Arnautoviću, dolasku stranaca, ali i odlasku Milunovića
Copyright MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić osvrnuo se na spekulacije oko dovođenja Aleksandra Kolarova, ali i o odlasku igrača iz kluba.

On nije hteo da govori konkretno o imenina, napominjući da su u fazi pregovora i da nije korektno da se priča trenutno na tu temu.

Pročitajte još

– Stav kluba je da ne govorimo o imenima pre nego što realizujemo dolaske, ali nesporna je naša želja da se pojačamo, da vidimo Kolarova u Crvenoj zvezdi. Želimo kvalitetne i iskusne igrače jer smo svesni koliko nam rezultat donosi u ovim kvalifikacijama. Ali nećemo sigurno moći sve njih da vidimo u klubu. Dolasci neće uticati na igranje mladih igrača, dobijaće i oni šansu u prvenstvu, gde će se valorizovati njihova vrednost za buduće transfere. Ali iskusni igrači donose rezultat – rekao je Terzić.

Takođe, nije hteo da potvrdi, ali ni da demantuje da su počeli pregovori sa Markom Arnautovićem, bivšim igračem Vest Hema.

Zvezdana Terzića najviše brine da li će klub uspeti da zadrži Nemanju Milunovića.

– Razgovarali smo juče i danas. Imamo taj profil igrača: visokog štopera, levaka. To je Srđan Babić kome ističe pozajmica u Famalikau, oni su tražili još par dana da odluče da li da ga zadrže za 1.500.000 evra ili da ga vrate. On može biti izuzetno kompatibilan sa Dragovićem u tandemu.

Po rečima generalnog direktora ovog leta fokus neće biti na strancima.

– Nemamo prostora za strance, ali prelazni rok je živa stvar. Naša želja je da zadržimo ove koje imamo. I Gelora Kangu i Sekua Sanoga i El Fardu Bena i Fillipa Falka, videćemo šta će biti oko Falćinelija, pregovaramo sa Bolonjom. Kompleksna je stvar – zaključio je Terzić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike