Eriksen se vraća fudbalu!? Sjajno i zabrinjavajuće u isto vreme

05.07.2021

12:13 >> 12:14

0

Autor: Adam Štulić

Inter, prema pisanjima italijanskih medija, očekuje Danca na pripremama za novu sezonu

Eriksen se vraća fudbalu!? Sjajno i zabrinjavajuće u isto vreme
Copyright Kristijan Eriksen foto: Profimedia

Inter je počeo pripreme za novu sezonu, a vest koja je prošla pomalo ispod radara jeste da „neroazuri“ očekuju da im se na treninzima uskoro priključi Kristijan Eriksen.

Podsetimo, pre nešto manje od mesec dana danski reprezentativac je kolabirao tokom utakmice njegove reprezentacije i Finske na startu EP, a pošto su ga lekari vratili iz smrti, iskusnom vezisti je posle nekoliko dana ugrađen defibrilator.

Iako su mnogi stručnjaci predviđali da je Eriksen završio karijeru, sjajni fudbaler je iz bolnice poručio da neće odustati, i deluje da je to mislio u bukvalnom smislu reči.

Kako piše ugledni „Korijere delo Sport“, Danac je od kluba dobio još sedam do deset dana odmora, tokom kojih će „neroazurima“ morati da pruži sve dokumente koji se odnose na njegovo zdravstveno stanje.

Ukoliko svi rezultati budu zadovoljili lekare, Eriksen bi mogao da nastavi misiju na stadionu „Đuzepe Meaca“, u suprotnom bi mogao da se preseli u Englesku, Holandiju ili Dansku, gde su prema pisanju „Kroijere delo sporta“ medicinski parametri manje rigorozni.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike