Sramni Albanac pokušava da se "opere": Monstruozno vređao Srbe i Makedonce, a sada izigrava dobricu!

30.06.2024

11:56

1

Providnije ne može

Sramni Albanac pokušava da se "opere": Monstruozno vređao Srbe i Makedonce, a sada izigrava dobricu!
Mirlind Daku - Copyright Profimedia

Albanski reprezentativac Mirlind Daku prvi put je pričao o skandalu koji je režirao na Evropskom prvenstvu, kada je na sraman način vređao Srbe i Makedonce.

- Sve je izmaklo kontroli. Ovo je jedan od najtežih trenutaka u mojoj karijeri - rekao je Daku za ruske medije, a potom dodao:

- Naravno, ova nedelja je bila veoma teška. Suočen sa pritiskom sa kojim se nikada ranije nisam suočio. Našao sam se u centru skandala, zbog čega se veoma stidim. Nisam hteo da izazivam takvu situaciju, a da ne govorim o tome da je izazvala veliku pometnju u medijima. Sve je izmaklo kontroli. Posle nečega ovakvog je stresno, ove misli me ne napuštaju. Ovo mi je jedan od najtežih trenutaka u karijeri.

Tanjug/AP/Sunday Alamba
Mirlind Daku

 

Objasnio je napadač Rubina zbog čega je imao potrebu da se obratio navijačima nakon utakmice protiv Hrvatske.

- Posle prve utakmice na turniru sa Italijom, naš defanzivac Elseid Hisaj dobio je dosta kritika navijača. Ne samo navijači, već i mediji su vršili pritisak na njega. Posle utakmice sa Hrvatskom želeo sam da ga podržim i otišao sa njim na navijačku tribinu kako bi ga navijači prihvatili, podržali i podelili sa njim ovaj radostan trenutak. Onda su mu dali megafon, bio sam u blizini. Kasnije je megafon bio u mojim rukama i ja sam izustio te reči.

Daku kaže da je vređao "samo" Severnu Makedoniju, a ne i Srbiju.

- Zaista nisam vikao niti govorio ništa o Srbiji. Što je još važnije, uopšte nije trebalo da izgovorim takve reči nijednom od naroda. Ovo je jednostavno neprihvatljivo. Ovo je užasna stvar i ne čini me srećnim.

Podsetimo, Dakua je nakon skandala UEFA suspendovala na dve utakmice.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike