Piksi je samoljubiv i izuzetno sujetan, najveći problem je što on još igra fudbal! Rade Bogdanović žestoko po selektoru Orlova!

26.06.2024

00:20

0

Autor: A. Š.

Dugo već tinja animozitet između stručnog konsultanta i Dragana Stojkovića

Piksi je samoljubiv i izuzetno sujetan, najveći problem je što on još igra fudbal! Rade Bogdanović žestoko po selektoru Orlova!
Rade Bogdanović - Copyright Printscreen/RTS

Srbija je još jednom razočarana posle nastupa Orlova na velikom takmičenju. Kao i Mundijal u Kataru, najbolji srpski fudbaleri se i za Eura u Nemačkoj vraćaju kući posle grupne faze takmičenja.

Pošto su odigrali razočaravajućih 0:0 u odlučujućem meču sa Danskom, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piski istakao je, između ostalog, da Srbija u Nemačkoj nije bila vreća za udaranje, što je i te kako zasmetalo stručnom konsultantu Radetu Bogdanoviću.

- Pa realno, selektor je večeras lepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal, što je samoljubiv i izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor. Zasmetala mi je njegova sujeta, da niko nije očekivao da nas udara kao vreću. Čovek ima platu godišnju milion i po evra – kazao je Bogdanović tokom gostovanja na „RTS-u“.

Animozitet između nekadašnjih fudbalera traje već duže vreme, a deluje da je večeras sve kulminiralo, pošto je Bogdanović gotovo u dahu nastavio:

- Sačekajte... Selektore mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću, dali smo ti platu, dali ti, novinari u Minhenu koji ništa ne smeju da te pitaju, da li smo ti da se digneš ispred tima, Saveza – rekao je Bogdanović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike