Mitrović ne razume zašto nije bio penal: Na sastanku pre Eura su nam rekli da će uvek to suditi!

25.06.2024

23:36

1

Autor: P.K.

Jasno je bilo da je povučen za dres, ali i sudija i VAR su ostali nemi...

Mitrović ne razume zašto nije bio penal: Na sastanku pre Eura su nam rekli da će uvek to suditi!
Aleksandar Mitrović - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Srbija ide kući posle grupne faze Evropskog prvenstva posle remija sa Danskom. Dva boda u tri meča nisu bila dovoljna za prolazak dalje.

Još porazniji podatak je da je Srbija u tri utakmice dala samo jedan gol. Doduše, dosta je toga i na selektoru i njegovim izborima, ali to je druga priča.

Najbolji strelac u istoriji Srbije, Aleksandar Mitrović, bio je utučen posle eliminacije, kao i svi reprezentativci, a na pitanje šta je falilo da budemo efikasni makar kao u Kataru, usledio je kratak odgovor:

- Pa ne znam šta bih rekao – rekao je Mitrović za TV Arena sport.

- Mislim da smo odigrali opet dva (različita) poluvremena. Prvo smo njima prepustili dominaciju, u drugom izašli više i rizikovali. Falio je taj gol. Nismo imali lucidnosti, završni pas, mirnoće da iskreiramo nešto i damo gol. Mislim da smo dali sve od sebe, borili smo se maksimalno, ali to u današnjem fudbalu nije dovoljno.

Kako si ti video onu situaciju kada si pao u šesnaestercu?

- Pa ne znam. Osetio sam da mi je povukao dres. Ne znam zašto nije dobio signal od VAR-a, to je pitanje za sudije. Imali smo sastanak pre Eura sa sudijama i rečeno nam je da je svako povlačenje za dres u šesnaestercu, u bilo kojoj situaciji biće sankcionisano penalom. Osetio sam da mi vuče dres. Pao sam… Ne znam. Slična situacija kakvu smo imali u Rusiji… Ne znam šta bih rekao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike