Stanković iznenadio odlukom! Deki uzeo titulu, pa napustio Ferencvaroš!

16.05.2024

16:33

0

Autor: A. Š.

Srpski strateg od naredne sezone sedeće na klupi drugog kluba

Stanković iznenadio odlukom! Deki uzeo titulu, pa napustio Ferencvaroš!
Dejan Stanković - Copyright MN Press

Pomalo šokantna vest stiže iz komšiluka. Dejan Stanković iznenada je odlučio da napusti Ferencvaroš posle nepune godine saradnje koja je okončana osvajanjem šampionske titule i porazom u finalu Kupa od Pakša.

Srpski strateg stigao je u Budimpeštu u septembru i za kratko vreme uspostavio dominaciju u mađarskom šampionatu, dok je u plej-ofu Lige konferencija eliminisan od ovosezonskog finaliste Olimpijakosa sa dva minimalna neuspeha.

Dobri rezultati sa Ferencvarošem nisu ostali neprimećeni, a mađarski „M4 Sport“ saznaje da je nekadašnji kapiten i trener Crvene zvezde rešio da digne sidro zbog ponude drugog kluba.

Kako pišu tamnošnji mediji, Stanković u ugovoru sa mađarskim velikanom ima izlaznu klauzulu u visini četiri mesečne plate i već je obavestio čelnike kluba da će je iskoristiti.

Još uvek nije poznato koji je klub bivšem kapitenu Orlova poslao ponudu koja se ne odbija, ali neće biti nikakvo iznenađenje ukoliko se mladi srpski strateg vrati u Italiju, gde mu se nalazi porodica, tim pre što je nedavno i njegov sin bio nekoliko dana na bolničkom lečenju usled zdravstvenih problema.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike