Napravio veliku glupost, ali mu je selektor ipak oprostio! Skamaka sada može na EURO 2024!

26.04.2024

14:08

0

Autor: D. N.

Mnogo prašine se diglo zbog ovog slučaja

Napravio veliku glupost, ali mu je selektor ipak oprostio! Skamaka sada može na EURO 2024!
Copyright Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Đanluka Skamaka ipak nije otpisan u reprezentaciji Italije iako ga je selektor Lučano Spaleti nedavno disciplinovao. Tačnije, nije ga pozvao za nedavno odigrane prijateljske utakmice sa Venecuelom i Ekvadorom, a razlog je bio Soni Plejstejšn.

Pre pomenutih mečeva, "Azuri" su igrali i sa Ukrajincima u kvalifikacijama za EURO 2024, i tada je napadač Atalante celu noć proveo igrajući igrice uoči veoma važnog meča. To je saznao Spaleti, pa ga kasnije nije zvao za utakmice sa latinoameričkim selekcijama.

Ali sada, prema saznanjima Gazete delo Sport Skamaka je opet u konkurenciji za kontinentalni šampionat koji će u Nemačkoj biti održan od 14. juna do 14. jula. Tako da je na njemu da se dokaže u Atalanti koja je na šestom mestu tabele Serije A, i koja se bori za plasman u Evropu.

Vratimo se još jednom slučaju sa igricama. Tada je Spaleti javno govorio o "prekršaju" koji je napravio njegov reprezentativac.

- Ako je moderno da igrate Plejstejšn do četiri posle ponoći, a očekuje vas meč tog dana, onda to što je moderno nije dobro - kazao je Spaleti u februaru, mada Skamaku nije direktno imenovao.

- Današnja deca više vole da objave sliku na Instagramu sa novom fruzurom nego da budu skromni i da rade nešto. I to nisu vrednosti koje treba da postoje u mojoj Italiji. 

Novinari su tada pitali i Skamaku o pomenutom slučaju.

- Iskreno, ne znam. Ljudi pričaju, ali te noći nisu bili sa mnom u sobi tako da ne znaju šta sam radio. Mnogo toga je rečeno, ali ja znam šta je istina i oni koji me poznaju, znaju kakva sam osoba - zaključio je Skamaka koji je prošlog leta stigao iz Vest Hema.

Ove sezone je dao 15 golova u 36 utakmica za "boginju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike