Novi skandal nestašnog dečaka: Baloteli slupao limuzinu od 100.000 evra, pa odbio da radi alkotest! (VIDEO)

24.11.2023

07:58

0

Autor: A. S.

Srećom, ostao je nepovređen

Novi skandal nestašnog dečaka: Baloteli slupao limuzinu od 100.000 evra, pa odbio da radi alkotest! (VIDEO)
Mario Baloteli na mestu nesreće - Copyright Printscreen/Twitter/DeadlineDayLive

Italijanski fudbaler Mario Baloteli očigledno ne može da funkcioniše na mirniji i staloženiji način. Oko velike zvezde, konstantno su i veliki skandali, a najnoviji je srećom prošao bez težih posledica.

U četvrtak uveče, u rodnoj Breši, Baloteli je izazvao saobraćajnu nesreću, a pukom srećom je iz nje izašao bez obziljnih povreda.

Kako prenosi "SportMedijaset", napadač je svojim Audijem K8, čija vrednost iznosi oko 100.000 evra, udario u zid i u potpunosti uništio automobil.

 

 

Na licu mesta ubrzo su se našle službe hitne pomoći, koje su se našle napadaču dok je nešto otežanije hodao pored automobila, a navodno je izgubio kontrolu nad vozilom. Još jedna srećna okolnost u čitavoj situaciji je što nijedno drugo vozilo nije učestvovalo, a nije bilo ni slučajnih prolaznika koji su mogli nastradati.

Ali, bilo je očevidaca koji navode da je fudbaler, u momentima kada je dolazila hitna pomoć, pokušao da pobegne, pa se tom prilikom sapleo i zaradio rasekotinu na čelu. 

Inače, nakon što je stigla i lokalna policija, fudbaler je odbio da uradi alkotest, pa mu je oduzeta vozačka dozvola.

-  Najvažnije da se ništa ozbiljno nije dogodilo sa Marijom - rekao je njegov brat Enok Baruvah za lokalne medije i dodao da nikome nije jasno kako je do nesreće i došlo:

- Sada je na nama da pokušamo da odgonetnemo šta se zaista dogodilo.

Baloteli, kome je predviđana velika karijera, a njegov talenat nije sporan, veću pažnju davao je dešavanjima pored terena, pa umesto da nastupa u nekom od najboljih timova Evrope, sada igra u turskoj Adani, a u Italiju se vratio kako bi se oporavio od povrede. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike