Otac fudbalera Đenove priveden posle divljanja u sportskom centru Rome, sin se ogradio od njega

19.05.2021

10:38 >> 10:39

0

Đanluka Skamaka: Ne živim sa ocem, ne viđam se, ne znam zašto je to uradio

Otac fudbalera Đenove priveden posle divljanja u sportskom centru Rome, sin se ogradio od njega
Copyright Profimedia

Dan nakon što mu je otac Emilijano metalnom štanglom razlupao automobile čelnika Rome u sportskom centru “Trigoriji”, fudbaler Đenove Đanluka Skamaka kaže da nema nikakvo objašnjenje za taj čin, jer se sa svojim roditeljom neko vreme nije uopšte viđao.

– Bio sam veoma šokiran onim što se dogodilo i onim što sam pročitao. Zaista ne znam kako da to objasnim. Jedva da se ikad viđamo. Već neko vreme imamo udaljene veze. Otac nikada nije imao nikakve veze sa mojom karijerom, a još manje poslednjih godina. Dugo nije živeo sa mojom majkom. Nisu se razveli samo zato što se nikada nisu venčali. Odrastao sam sa majkom i sestrom. Oni su moja porodica. Ali to je priča koju više volim da držim za sebe. Molim za poštovanje moje privatnosti – rekao je italijanskim novinarima Đanluka Skamaka.

Dvadesetdvogodišnji napadač je započeo igračku karijeru u Akademiji Rome, da bi se sa 16. godine, 2015. godine, preselio u PSV Ajndhoven. Posle toga se vratio u Italiju, potpisavši ugovor sa Sasuolom iz kojeg je pred ovu sezonu pozajmljen Đenovi. Zbog te udaljenosti od šest godina nikome nije jasno zašto je kod starijeg Skamake došlo do pomračenja um.

On potpuno van sebe pojavio sa metalnim ključem za odvrtanje šrafova na točkovima i s njim je počeo da lomi “šoferšajbne” parkiranih automobila u sportskom centru Rome. Intervenisali su i pripadnici obezbeđenja kako bi sprečili još veću štetu, a kasnije su došli i policajci koji su ga sa lisicama na rukama odveli iz Trigorije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike