Vojvodina čeka Zvezdu u derbiju! I jedni i drugi crveno-beli imaju važna obaveštenja, zna se gde se NE može sa nekim šalovima

25.04.2024

23:50

0

Autor: D. N.

Razlika na tabeli je velika

Vojvodina čeka Zvezdu u derbiju! I jedni i drugi crveno-beli imaju važna obaveštenja, zna se gde se NE može sa nekim šalovima
Stadion FK Vojvodina - Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde odmeriće snage u finalu Kupa Srbije, 23. maja, a dva tima će se sastati i u nedelju u utakmici plej-ofa Superlige. Duel je zakazan za 17.30, a oba kluba su na svojim internet stranicama objavila informacije vezane za prodaju ulaznica.

Novosađani koji će i biti domaćini na "Karađorđu" obaveštavaju navijače da je prodaja počela danas, a da su cene sledeće, 2.500 za zapad, 1.500 za istok i 1.000 dinara za jug.

Prodavaće se u prostorijama kompanije "GIGS TIKS", od danas do subote, dok će se na dan utakmice prodavati na blagajnama "Karađorđa, od 14.30.  Ulaz na istočnu tribinu biće slobodan za sve koji dođu sa obeležjima FK Vojvodina.

"Stara dama" je takođe izdala uputstva za ponašanje navijača u kojem se naglašava da navijačima sa obeležjima Zvezde neće biti dozvoljen na određene delove stadiona.

- Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena zvezda.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje - navedeno je u saopštenju Vojvodine.

I Crvena zvezda obaveštava svoje navijače. 

- Karte za utakmicu su od petka u prodaji i na Marakani. Cena ulaznice za južnu tribinu je 1.000 dinara, a do nje možete da dođete na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" u petak od 10 do 17 časova, a zatim i u subotu od 11 do 16 sati.

Biće to još jedna prilika da pružimo podršku izabranicima Vladana Milojevića koji su u prethodnih sedam dana uspeli da pobede u dva večita derbija i pokažu da je pohod na četvrtu uzastopnu duplu krunu vrlo realan. Interesantno je da ćemo baš protiv Vojvodine igrati i u finalu Kupa Srbije - 23. maja - piše na sajtu beogradskih crveno-belih.

Uoči ovog meča, Zvezda je prva sa 80 bodova, dok je Vojvodina peta sa 50.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike