Partizan mora da igra, očekujem da Zvezda pokaže poziciju moći! Rade Bogdanović nema dilemu - igraće se u sredu!

22.04.2024

11:59

0

Autor: A. S.

Bez dlake na jeziku, kao i uvek

Partizan mora da igra, očekujem da Zvezda pokaže poziciju moći! Rade Bogdanović nema dilemu - igraće se u sredu!
Fudbaleri Partizana sa sudijom Ilićem - Copyright MN Press

Fudbalski derbi koji je odigran u subotu na stadionu Rajko Mitić, privukao je veliku pažnju javnosti, ali i izazvao brojne reakcije. Crvena zvezda je slavila sa 3:2 i sebi zacementirala vodeću poziciji na tabeli Suerlige, a iz Partizana su odmah nakon meča, nezadovoljni kako suđenjem, tako i brojnim drugim detaljima, istakli da neće igrati naredni meč, odnosno duelu u Kupu, koji je na programu već u sredu.

To će biti 174. večiti derbi, zakazan je za 19 sati, a crno-beli i dalje razmatraju da li da se pojave ponovo u Ljutice Bogdana.

Međutim, bivši fudbaler, a sada stručni konsultant, Rade Bogdanović smatra da su crno-beli ishitreno reagovali.

- Partizan mora da igra, jer ovo regularna država, prvenstvo, nepravde će uvek biti. Fudbal se igra zbog navijača, oni moraju da izađu. Rečeno je to u afektu, nema od toga ništa - rekao je Rade Bogdanović prilikom gostovanja na TV Prva i dodao:

- Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne. Činjenica je da mu je napravljena nepravda. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou, očekujem u sredu da Zvezda nazove FSS da delegira Pavla Ilića i da pokažu poziciju moći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike