Milojevića nikad niste videli sa starletom, a Terzić je maher da muti i zamuti! Bogdanović hvali crveno-bele

05.04.2024

07:01

0

Autor: P.K.

Nije zaboravio da posebno pohvali i trenera Partizana

Milojevića nikad niste videli sa starletom, a Terzić je maher da muti i zamuti! Bogdanović hvali crveno-bele
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Nekadašnji fudbaler, a sada živopisni komentator sportskih događaja i TV lice, Rade Bogdanović izneo je seriju pohvala na račun trenera Crvene zvezde i Partizana.

Iako je u prošlosti i te kako umeo da "oplete" po Zvezdi, sada je kao gost na televiziji K1 izneo niz pohvala i za Vladana Milojevića i za generalnog direktora Zvezdana Terzića.

On nema nikakvu dilemu da je najodgovorniji za potpuni preokret u igrma ai rezultatima Zvezde – Milojević.

- Milojević je beogradsko dete, upoznao sam ga u vojsci. Jeste videli negde Milojevića u kafani, pored starleta u kafani? Niste, zato je tu gde jeste. Zašto je Zvezda prsla kad je otišao? U igračkom smislu mislim, pošto nije neki rezultat kad si prvak Srbije, a imaš najviše para. Sad već vidiš drugačiju postavku igre, jer je ozbiljan i posvećen. To je trener, a nije onaj što se napije u kafani i uzme mikrofon i svi ga gledaju. Mora da bude primer svojim igračima. Može da se "proslavi", ali u privatnim proslavama.

Terzić je više puta govorio da daje ostavku čim Zvezda ne bude bila šampion, a Bogdanović je pohvalio i njegove sposobnosti snalaženja.

- Kad je Terza u pitanju, već ih je davao, ali rekao je jer zna da Zvezda neće izgubiti titulu. Namazan je, rođen je 21. maja kao i ja i zato ima moje simpatije, ali da zna da muti i zamuti, pa da pliva - tu je maestro. Pritisak na sudije? Pa mislite da Real Madrid to ne radi? To je pritisak velike televizije, federacijski i svaki drugi. Nije to nužno ništa loše, streme ka jednom cilju i sredstva ne biraju da li su to sudije, VAR, a to je najbolje za njih i familiju, ne za društvo.

Nije zaboravio ni trenera Partizana Igora Duljaja:

- Duljaj je jako kvalitetan kao momak, velika ličnost, dokazao se kao fudbaler u Partizan i Šahtjoru. Preuzeo je Partizan kada niko ne bih hteo, sad im država pomaže, prihvatio se teškog posla i pokazao je hrabrost i smelost da se suprotstavi ovog grupi prekoputa. To je za mene pozitivno, da i takvi postoje u našem fudbalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike