Partizan će razmisliti da li će igrati Kup! Hitno saopštenje crno-belih nakon derbija!

20.04.2024

20:35

0

Autor: A. B.

Kratko i jasno!

Partizan će razmisliti da li će igrati Kup! Hitno saopštenje crno-belih nakon derbija!
Fudbaleri Partizana sa sudijom Ilićem - Copyright MN Press

Partizan se oglasio hitno nakon poraza u 173. večitom derbiju.

I dok su svi očekivali izjave nakon duela u kome je Crvena zvezda odnela pobedu rezultatom 3:2, iz Humske su naveli kratko i jasno, da će dobro da razmisle da li će da igraju u sredu polufinale Kupa Srbije.

- Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo.

Iz tog razloga, fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu - navodi se u saopštenju crno-belih.

Inače, Crvena zvezda i Partizan se voljom žreba susreću već u polufinalu Kupa Srbije, koji je na programu u sredu, ali prema najnovijim informacijama, ipak ostaje da se vidi da li će se taj meč igrati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike