Stamenića oduševili navijači, ali i igra Zvezde: Bili smo bolji i zasluženo pobedili!

21.04.2024

13:03

0

Mladi fudbaler kaže da ne psotoji stresnija utakmica od večitog derbija

Stamenića oduševili navijači, ali i igra Zvezde: Bili smo bolji i zasluženo pobedili!
Baždar i Stamenić - Copyright MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić rekao je da misli da je njegova ekipa bila bolji rival i zasluženo pobedila Partizan (3:2) u 173. "večitom derbiju".

- Odlična i veoma uzbudljiva utakmica. Mislim da smo bili bolji rival i zasluženo pobedili. Derbiji su nešto posebno, tek sada kada sam na terenu shvatam kolika je njihova važnost i kakav je to naboj. Teško da postoji utakmica koja nosi više stresa od nje, i onog pozitivnog i negativnog - rekao Stamenić (22) za klupski sajt.

Dodao je da se svi u klubu osećaju odlično posle veoma važne pobede. 

- Ne opuštamo se i svesni smo da je još 18 bodova u igri, ali smo svakako za tri koraka bliži cilju, a to je titula. Slavlje je iza nas, vreme je da u ponedeljak i utorak na treningu budemo još bolji, te da utakmicu u sredu dočekamo na pravi način.

Reprezentativac Novog Zelanda posebno je apostrofirao navijače Zvezde. 

- Meni je ovo neverovatno i neopisivo. Oduševljen sam kakvu podršku imamo, ne samo na derbiju, nego na svim utakmicama. Čast mi je što sam deo svega ovog, ali sad kad je finiš sezone, želimo da navijačima sve to vratimo na najlepši mogući način. Nadam se da ćemo se svi zajedno radovati u maju. Verujem da to možemo - zaključio je Stamenić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike