Surduličani surovo iskreni: Kada se sastaju verovatno budući šampioni i ekipa koja ispada iz lige...

06.04.2024

15:17

0

Autor: A. S.

Radnik nema lak zadatak, ali obećava časnu borbu

Surduličani surovo iskreni: Kada se sastaju verovatno budući šampioni i ekipa koja ispada iz lige...
Dušan Đorđević - Copyright MN Press

Fudbaleri Radnika u pretposlednjem kolu ligaškog dela Superlige dočekuju prvoplasiranu ekipu Crvene zvezde. Domaćin suočen sa brojnim problemima i borbom za opstanak, neće imati lak zadatak, dok su aktuelni šampioni u naletu da se dokopaju do još jedne titule u domaćem šampionatu.

Meč u Surdulici na programu je u nedelju, od 16 sati, a uoči ovog susreta, trener domaće ekipe, Dušan Đorđević se iskreno oglasio:

- Kada se sastaje prvoplasirana ekipa, verovatno budući šampion i ekipa koja ispada iz lige, a to smo verovatno nažalost mi, zna se da je razlika u kvalitetu ogromna i sa tom realnošću moramo da uđemo u utakmicu - rekao je Đorđević i dodao:

 

 

- U Surdulici je uvek spektakl kada dolaze Zvezda ili Partizan, biće lepo vreme, verovatno i veliki broj ljudi na tribinama, a nama jedino ostaje da probamo da se prikažemo u najboljem mogućem svetlu.

Nažalost, Surduličani nisu naučili lekciju iz prošle sezone, pa su i sada na začelju. Međutim, od časne borbe do poslednjeg trenutka ne odustaju.

- Kao što sam već rekao, stav kluba je da se do kraja časno borimo svesni situacije u kojoj smo, te tako očekujem da bude i na utakmici sa Zvezdom.

Na kraju, Đorđević je pohvalio i rivala.

- Zvezda raspolaže kvalitetom na mnogo pozicija, oni su za nas jednostavno neka druga liga, sa tim moramo da se pomirimo, ali opet sportski ćemo se boriti, trudićemo se da budemo na našem maksimumu koliko god da je to u ovom momentu moguće - zaključio je Dušan Đorđević.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike