Zvezda priključila trojicu omladinaca prvom timu, boriće se za minute u ključnom delu sezone

05.04.2024

15:31

0

Autor: P.K.

Misle na budućnost, klinci u plej-ofu treniraju sa seniorima i bore se za vreme

Zvezda priključila trojicu omladinaca prvom timu, boriće se za minute u ključnom delu sezone
S leva: Maksimović, Milosavljević, Avdić - Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na dobrom putu da osvoji sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ali u toj borbi ne zapostavlja i svoju decu, tako da su se prvom timu priključila trojica igrača iz omladinskog pogona.

To su Adem Avdić, Andrija Maksimović i Veljko Milosavljević, koji će u finišu sezone trenirati sa seniorima i dobiti priliku da se bore za minute u ključnim mečevima u plej-ofu.

Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović su već imali priliku da debituju u seniorskom fudbalu.

Milosavljević je po prvi put na teren kročio u susretu sa Trajalom u kupu, kada je u 79. minutu zamenio Dragovića. Za nešto više od desetak minuta je pokazao izuzetan talenat, tako da će crveno-beli moći ozbiljno da računaju na njega u budućnosti.

Maksimović je prvi put Zvezdin dres obukao u utakmici protiv Radničkog iz Niša, takođe u Kupu Srbije. Crveno-beli su pobedili 5:0, a on je zamenio Lazara Nikolića na početku drugog poluvremena i ostavio sjajan utisak.

Adem Avdić je pažnju privukao nastupima u Omladinskoj ligi Srbije. Sa samo 17 godina driblinzima i potezima na terenima iza juga Marakane je konstantno oduševljavao sve prisutne na utakmicama. Jedan je od najzaslužnijih momaka za plasman na Evropsko prvenstvo za kadete, koje će se igrati na Kipru ove godine.

- Posle utakmice izabranika Vladana Milojevića sa IMT-om na kojoj je minute upisalo čak sedam bonus igrača, još jednom se pokazalo da je Zvezdina Omladinska škola "fabrika talenata" i da ćemo u budućnosti imati priliku da uživamo u partijama naše dece u dresu prvog tima – naveo je klub.

Bonus video:i

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike