I Zvezda i Partizan, ali ne samo oni! FSS žestoko kažnjavao superligaše!

14.03.2024

16:19

1

Autor: 24sedam

Disciplinci su imali pune ruke posla, pa je bilo sankcija i za klubova iz nižih rangova

I Zvezda i Partizan, ali ne samo oni! FSS žestoko kažnjavao superligaše!
Bakljada "grobara" - Copyright MN Press

Na sednici Disciplinske i Etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), kojom je predsedavao Ivan Nikolić, rešeno je nekoliko slučajeva koji su prethodnih dana zaokupljali pažnju sportske javnosti, saznaje Tanjug.

Zbog izdavanja saopštenja u kojima se komentarišu sudije i suđenje na utakmicama Superlige, Crvena zvezda, Partizan, Novi Pazar, Radnički Niš i Radnik kažnjeni su sa po tri miliona dinara.

Zbog dešavanja na 172. derbiju između Zvezde i Partizana (2:2), koji je odigran devetog marta na stadionu "Rajko Mitić", pokrenuti su disciplinski postupci protiv oba kluba. Na teret im se stavljaju prekomerna upotreba pirotehnike, lomljenje stolica i nasilno ponašanje dela navijača.

Disciplinska i Etička komisija FSS je utakmicom neigranja kaznila igrača Kolubare Macuija Hikaru i fudbalera Slobode Mihajla Jovanovića.

U narednom kolu Prve lige Srbije bez trenera će biti Dubočica i Jedinstvo sa Uba, zbog pokazanih crvenih kartona Marjanu Živkoviću i Marku Martaću.

Takođe, navodi se da će veći broj izrečenih opomena na mečevima koštati niški Radnički 55.000 dinara, dok će kasa Radničkog iz Sremske Mitrovice biti olakšana za 36.000.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike