Joveljić video Mesija, nije krio oduševljenje: To je san snova, ali žao mi je što ga nisam pobedio!

03.03.2024

16:11

0

Autor: P.K.

Srpski reprezentativac želi da osvoji MLS protiv legendarnih igrača

Joveljić video Mesija, nije krio oduševljenje: To je san snova, ali žao mi je što ga nisam pobedio!
Mesi i Joveljić - Copyright Profimedia

Fudbaler Los Anđeles Galaksija i srpski reprezentativac Dejan Joveljić, rekao je danas da je cilj njegovog tima da izbori plej-of i da pokuša da osvoji američki MLS.

LA Galaksi je u prvom kolu nove sezone u MLS-u pre nedelju danaodigrao 1:1 sa Interom iz Majamija. Joveljić je na ovom meču postigao jedini gol za svoj tim, dok je strelac za protivnika bio legendarni Lionel Mesi.

- Čast je igrati protiv takvih veličina, ali nažalost nismo uspeli da pobedimo. Slažem se da je Inter jedan od favorita za titulu, ali sigurno je da neće da im bude lako. Neverovatan je osećaj posmatrati Mesija, a igrati protiv njega je san snova. Maksimalno respektujem Mesija, ali naravno tokom utakmice se trudim da ga pobedim.

Za Inter pored Mesija, između ostalih, igraju i Đordi Alba, Luis Suarez i Serhio Buskets.

- Zaista je nestvarno biti na istom terenu sa njima, a kamoli još dati gol. Nadam se da će ovo da bude moja najuspešnija sezona. Imamo najbolji tim u poslednje tri godine od kada sam ja u Galaksiju. Cilj je da izborimo plej-of i da pokušamo da osvojimo MLS.

LA Galaksi su prošle noći u gostima pobedili San Hoze 3:1, a srpski fudbaler je postigao jedan gol i zabeležio je jednu asistenciju. Klub iz Los Anđelesa igraće u narednom kolu protiv Nešvila.

Joveljić (24) je član LA Galaksija od 2021. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike