Zvezdin napadač "raste", a jedan čovek je posebno zaslužan! Što sam promašivao, sada pogađam!

29.02.2024

16:14

0

Autor: D. N.

Bilo je mnogo osporavanja na račun Šerifa Ndiajea

Zvezdin napadač "raste", a jedan čovek je posebno zaslužan! Što sam promašivao, sada pogađam!
Copyright MN Press

Među strelcima za Crvenu zvezdu u poslednje dve utakmice dva puta se našlo i ime Šerifa Ndiajea. Napadač prvaka Srbije bio je često osporavan od dolaska u redove crveno-belih, ali se situacija značajno promenila, nabolje.

- Osećam se mnogo bolje, zaista sam pun samopouzdanja. Prija mi rad sa trenerom (Vladanom) Milojevićem i mislim da moje najbolje partije tek dolaze. Pomaže mi i to što kao tim delujemo čvrsto i kompaktno na terenu, ali najviše mi znači to što sam počeo da pogađam. Šanse koje sam jesenas propuštao, sada pretvaram u golove i mnogo je lakše da se igra kad je to slučaj.

Trebalo mi je samo malo vremena da se adaptiram u potpunosti, a moram da ponovim da je veliku ulogu u tome imao trener Milojević. Posle ovih zimskih priprema se osećam spremnije nego ikad. Zaista sam gladan golova - rekao je Ndiaje koga, kao i ostatak tima čeka gostovanje TSC-u.

Posle toga sledi i 172. "večiti derbi".

- Svesni smo da je TSC jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Uz to, iza sebe imaju iskustvo utakmica iz grupne faze Lige Evrope i sigurno su fudbalski još zreliji nego što su bili. Na Marakani je bila "tvrda" utakmica, ali mislim da smo sada bolji nego jesenas i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat.

O večitom derbiju još uvek ne razmišljamo, jer je naša filozofija da uvek idemo korak po korak. Nadam se da će mnogo naših navijača doći u Bačku Topolu i podrškom nam pomoći da ostvarimo dobar rezultat i odigramo kvalitetnu utakmicu - podvukao je Zvezdin napadač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike